Aktiver børnene og få en bedre ferie

Aktiver børnene og få en bedre ferie

Juni har ramt os og der er for alvor blevet ferie sæson. For mange børnefamilier betyder det udflugter til hele verden eller familietid i sommerhuset eller campingvognen. Uanset hvilken ferie I skal på, så er det altafgørende, at der er ro og fred på hele turen, så I som familie kan nyde hinanden og den ferie, I endelig skal afholde.

Udenlandsrejsen

Skal I køre eller flyve langt? Det er en udfordring for alle forældre til små børn. Tålmodigheden bliver for alvor sat på prøve, og det er for mange en kamp at komme frem til destinationen med den gode stemning i behold.

barn på fly

Ofte er det svært at aktivere børnene, så de ikke keder sig. Dette kan man gøre mange ting for at løse, men der vil aldrig være nogle garantier. En anbefaling herfra er derfor at sørge for at lægge rejsetiden om natten og så sørge for, at børnene har de bedste vilkår for at sove på turen.

Men hvordan gør man så det i en bil eller en flyver?

Der har vi faktisk et rigtig godt bud: ægte lammeskind. Tag et lammeskind med i håndbagagen, rul det sammen og fold det ud, hvor end barnet kan lægge sig ned og sove. Du kan med fordel vælge et langhåret lammeskind fra New Zealand, Island eller England eller et tæt, krøllet lammeskind fra Østrig

lammeskind til autostol

Læg lammeskindet tværs over flysædet, så selespænder og ruller ikke irriterer. Eller læg lammeskindet i autostolen eller op ad bil sædet, så det føles dejligt blødt og beroligende. Er det en varm sommerdag, skal du ikke være bange for at bruge ægte lammeskind. Det vil nemlig ikke overophede, da det kan temperaturregulerer efter det miljø det befinder sig i - smart ikke?

Sommerhusturen

Skal I bruge sommeren i sommerhuset, så er der mange gode muligheder for at aktivere børnene. Her kan I også med fordel bruge ægte lammeskind til liggestole eller til at ligge på terrassen, så børnene enten kan tage et lille hvil eller hoppe rundt i en forhindringsbane. Med børn kan alt lade sig gøre og er det ikke fantastisk?

Skal I holde sommerferie i et sommerhus i Danmark, så kan man jo risikere, at himlen åbner sig og at det regner i flere dage. Er dette tilfældet, kan børnene boltre sig indendørs, bygge huler med lammeskind og bruge vores puder fra kollektionen Art of Nature, som har flere forskellige former, der for alvor sætter fantasien i gang. 

børn ferieIndret sommerhuset med disse flotte lammeskindspuder og giv samtidig børnene noget at lege med indenfor – uden at være bekymret for at de ødelægger dem. Lammeskind er nemlig utrolig slidstærkt og kan holde til rigtig meget leg og tumlen rundt.

Campingferien

En ferieklassiker i det danske land er campingferien. For børnene er højdepunktet på denne ferie de utallige ture til legepladsen med den kæmpestore hoppepude og badelandet. Helst flere gange om dagen. At aktivere børnene på en camping ferie er ikke svært, men det kan være hårdt for forældrene.

Så når børnene endelig falder til ro om aftenen, så skal I huske at skabe jer de bedste omgivelser for ren hygge og afslapning.

lammeskind udenforHar I de sædvanlige havestole, så læg et lammeskind eller en sædehynde af lammeskind i dem og nyd den gode komfort. Er sommeraftenen lun, så lyn forteltet op og læg jer på et par newzealandske eller islandske dobbeltskind og nyd aftenhimlen. Det kan altså noget!

Har I hunden med, så sørg også for, at den har et blødt underlag, der ikke bliver for varmt om dagen. Giv den et ægte lammeskind til forteltet, det fortjener den.

hund lammeskind

Forrige Sådan giver du din hundehvalp den bedste start hos dig
Næste 4 (oversete) fordele for indeklimaet ved ægte lammeskind

Tilføj en kommentar

Din kommentar afventer offentliggørelse

* Påkrævet