5 tegn på at du hygger for lidt

5 tegn på at du hygger for lidt

Føler du, at hverdagen lige pludselig bliver en kedelig affære, der blot gentager sig dag efter dag? Mangler du noget at glæde dig til, når du efter en lang arbejdsdag kommer hjem og har nogle timer, der skal slås ihjel inden sengen endelig kalder kl 22?

Det kan være rigtig svært at se, hvad problemet egentlig er, men vi har løsningen for dig; du hygger dig simpelthen for lidt.

Det er enormt vigtigt at sørge for at forkæle sig selv efter en lang arbejdsdag og det er her den danske hygge kommer ind i billedet.

Vi har samlet 5 tegn på, at du hygger dig for lidt og vi har endda forsøgt at give dig inspiration til, hvordan du kan sørge for at hygge dig mere og derved begynde at glæde dig til at smække benene op i sofaen hver aften.

 

1. Du ejer ikke et ægte lammeskind

For at man for alvor kan hygge sig, skal der være et indbydende miljø, som man altid har lyst til at sidde sig i.

Mange har blot en sofa eller en stol, som ikke direkte indbyder til mange timers hygge. Og hvorfor gør de ikke det?

Hos Lammeskindet er vi af den mening, at alle burde eje et ægte lammeskind. Hvis du ikke ejer et lammeskind, er det et tegn på, at du hygger dig for lidt. Et ægte lammeskind er essensen af hygge, da det bringer både varme og komfort uanset hvor du placerer det.

Et ægte lammeskind fra New Zealand er superblødt og nemt at få til at passe ind i indretningen. Køb et ægte lammeskind fra New Zealand og læg det i din sofa eller i din lænestol og mærk den intense komfort og varme, når du læner dig tilbage.

Nu har du alle forudsætninger for at hygge dig, da du endelig har gjort noget godt for dig selv ved at købe et ægte lammeskind.

Se hvordan du plejer dit nye lammeskind her.

2. Du ejer ikke et par slippers

Når du går rundt derhjemme, kan du hurtigt mærke irritationen hobe sig op, når du ufrivilligt samler skidt og snavs op med fødderne, når du går uskyldigt rundt i stuen.

Det er møghamrende irriterende og når du så skal smide fødderne op i sofaen, er du nødt til at børste dem af, inden du for alvor kan slappe af.

Dette irritationsmoment er endnu et tegn på, at du hygger dig for lidt.

Men det er faktisk virkelig nemt at løse dit problem. Det eneste du skal gøre, er at købe et par slippers i ægte lammeskind. Med disse slippers undgår du snavs under dine fødder og samtidig oplever du den ultimative komfort hver eneste gang du tager et skridt. Ydermere, så vil disse slippers gøre rengøringen sjovere end nogensinde før

Derudover er disse slippers lavet af ægte lammeskind, som holder dine fødder varme og den bløde pels er en forkælelse i sig selv. Det gør fødderne glade!

Køb et par lammeskinds slippers i dag og fjern unødvendig irritation i hverdagen, så du ubekymret kan tøffe rundt i stuen og hygge dig hver eneste dag.

3. Du ejer ikke en varmedunk i ægte lammeskind

Når det kommer til hygge, er det ikke altid nok at man sidder godt i sofaen. Men det er ofte antaget, at det burde være nok. Dette er et tegn på, at du ikke hygger dig nok.

Man er også nødt til at gøre noget ekstra for sig selv.

Her er en varmedunk i ægte lammeskind et oplagt valg, til at give dig selv noget ekstra varme og hygge. En varmedunk i ægte lammeskind kan bruges til flere forskellige formål og er meget nem at bruge.

Den bløde lammeskind gør varmedunken meget behagelig at røre ved og så er den også ret dekorativ, så det er ikke en ting, du ønsker at pakke væk efter brug. Varmedunken skal blot fyldes med varmt vand op til den markerede streg og så sætter du låget på og lukker godt til. Nu kan du placere den, hvor end du har brug for lidt ekstra varme og hygge.

Det er dog vigtigt, at du ikke lægger al din kropsvægt over varmedunken, da den i nogle tilfælde med for stor belastning kan risikere at sprænge. Gør noget ekstra for dig selv og køb en varmedunk i ægte lammeskind i dag. Det vil sprede hygge som aldrig før.

4. Dine puder er ikke af høj kvalitet

Tit er vi gode til at tage den nemme og billige løsning, når vi skal have fat i nogle puder til sofaen. Disse puder er for det meste uden komfort og bliver meget hurtigt flade og slidte at se på.

Hvis du har sådan nogle puder, er de altså også et tegn på, at du hygger dig for lidt.

Invester i nogle gode puder og skab et miljø, du virkelig gerne vil være i.

Køb nogle puder i ægte skind og pels og mærk den høje kvalitet og den eksklusivitet der spreder i rummet. En pude i ægte lammeskind er fx et populært valg hos Lammeskindet.

Får du fyldt din sofa op med disse høj-kvalitetspuder i ægte lammeskind, vil du på få sekunder skabe et sted, hvor du altid har lyst til at smide alt du har i hænderne for at hygge dig på sofaen.

Du kan også forkæle dig selv med en pude i kanin og kashmir eller gedeskind.

Der er mange muligheder, hvilket gør det nemt for dig at finde de helt rigtige puder, der for alvor vil gøre dit humør meget bedre. Køb dine pelspuder i dag og glæd dig til at hygge på sofaen. Så kommer du helt tæt på naturen.

Du kan se vores store udvalg af puder her.

5. Du har ikke naturen tæt nok på

Det sidste tegn på, at du hygger for lidt, havde du måske ikke set komme.

Vi mennesker er naturlige væsener, der kommer fra naturen, men i dag beskæftiger vi og faktisk ikke ret meget med naturen og nogle af os er slet ikke i nærheden af naturen.

Det er en meget essentiel del af os at være tæt på naturen.

Du har nok også mærket det på egen krop, når du en dag har været ude i naturen hele dagen. Det føles godt, ikke? Det er fordi at du egentlig er i dit rette element, hvor naturens elementer, lyde og atmosfære får dig helt ned i gear.

Derfor er det sidste tegn på, at du hygger for lidt, nemlig at du ikke har naturen tæt nok på i hverdagen. En løsning på dette problem er selvfølgelig at tage mere ud i naturen.

Tag dit ægte lammeskind under armen og tag ud i et shelter og læg dig godt til rette på dit lammeskind. Her vil du for alvor være tæt på naturen.

Vil du hellere være hjemme, findes der også en løsning på, hvordan du bringer naturen med indenfor. Køb et ægte lammeskind fra Island og nyd dette naturelement tæt på.

Et lammeskind fra Island er kendetegnet ved de lange, naturlige hår, der har et råt look. Fårene på Island lever i et meget omskifteligt og til tider barsk klima, der skal tilpasses til. Dette kan ses i deres pels, hvorfor den har dette rå og upolerede naturlige look. Med et ægte Islandsk lammeskind i stuen, vil du føle at naturen er helt tæt på og du kan både se og mærke det.

Køb dit ægte Islandske lammeskind her og glæd dig til at få naturen helt tæt på i din egen stue!

Hyg dig!

Forrige Den simple vej til et flot hjem, selvom du ikke har tiden

Tilføj en kommentar

Din kommentar afventer offentliggørelse

* Påkrævet