5 gode grunde til at tage dit lammeskind med ud i haven

5 gode grunde til at tage dit lammeskind med ud i haven

Kan du virkelig bruge dit lammeskind ude i haven? Bliver det ikke ødelagt eller beskidt? Læs med her og bliv klogere på alle de ting, du kan bruge dit lammeskind til! 

 

Mange forbinder ægte pels og skind med gråt vejr og kold vind, så man kan holde sig varm og tryg indendørs på trods af kulden uden for, fordi pelsen er varm og blød.

Ganske rigtigt, så er ægte lammeskind helt essentielt, når det er vinter, og man ønsker at skabe en varm stemning indendørs, men det er langt fra det eneste, som vores skind dur til.

De er også helt perfekte igennem foråret og sommeren, når man søger uden for i solens stråler, selvom man ikke skulle tro det. De er nemme at tage med ud i haven, og uanset i hvilken sammenhæng, du ønsker at bruge dit nye lammeskind, så er du garanteret en helt uimodståelig blødhed, som kommer af, at det er et stykke ægte natur.

Der er en lang række gode årsager til, hvorfor du burde tage dit lammeskind med ud i haven, som du her vil blive præsenteret for.

Der er nærmest ingen ulemper, hvis du spørger os!

 

1. Naturlige egenskaber ved ægte pels

Slidstærkt materiale

Hos Lammeskindet arbejder vi kun med 100% ægte pels og skind, hvorfor du til enhver tid er sikret et højkvalitetslammeskind, hvormed alle de naturlige egenskaber medfølger, når du køber et lammeskind hos os.

Ikke nok med, at pelsen på vores lammeskind er blødere, end man nogensinde vil kunne have fantasi til at forestille sig, så er ægte lammeskind også et yderst slidstærkt materiale, som kan holde til lidt af hvert.

Derfor skal du på ingen måde være bekymret for at tage dit ægte lammeskind med udenfor, da du vil kunne bruge det gang på gang, år efter år, hvis du plejer det jævnligt. Fordi lammeskind er både slidstærkt og holdbart, så kan du lægge dig på det i solen, sidde på det i din havestol, tage det med på picnic eller lade dine børn lege på det.

Der er et utal af muligheder, og kun fantasien sætter grænserne.

Der er to ting, du blot skal være opmærksom på, når du tager dit ægte lammeskind med uden for. For det første skal du holde skindsiden tør, da den kan blive stiv, når skindet tørrer igen.

Dernæst skal du være opmærksom på, at farvede lammeskind kan falme i solens stråler, hvorfor man bør holde et sådan skind i skyggen. Hvis dit ægte lammeskind er naturligt farvet, så skal du til gengæld ingen bekymringer have ift. solen.

 lammeskind i haven

Et varmeregulerende lammeskind

Noget af det, som gør et lammeskind særdeles godt om sommeren er, at den naturlige pels har en varmeregulerende effekt, så skindet har en varmende effekt, når det er koldt og en kølende effekt, når det er varmt.

Dermed er det slut med alt for varme tæpper, som alligevel ikke holder i længden. Tag dette lammeskind med uden for og læg dig på det i stedet. Det er både blødere, mere luksuriøst og så egner den varmeregulerende egenskab sig perfekt til varmt vejr, hvorimod du kan risikere at få det alt for varmt, når du ligger på et tæppe.

Denne egenskab kommer naturligvis af, at lammeskindet er ægte, og dette er én af grundende til at et stykke natur som dette ikke kan erstattes af noget andet.

Det er bestemt ikke noget, du hverken kan eller skal snyde dig til!

lammeskind i haven

Let at rengøre

Endnu en kæmpe fordel vi ser ved vores ægte lammeskind er, at de er nemme at pleje og rengøre, hvis uheldet skulle være ude. Det er ofte simpelt og meget nemt, så det ikke kræver det store af dig.

Dette kommer af at lammeskind er 100% naturmateriale. Børst dit lammeskind jævnligt med en lammeskindsbørste for at få en fluffy effekt på ny. Derudover kan langt de fleste pletter, som spildes på skovturen, fjernes ved brug af en våd klud og måske en smule uldsæbe.

Sværere er det ikke.

Det er vigtigt for os at pointere, at alle skind skal behandles forskelligt, alt efter hvilket skind du har. Der er eksempelvis forskel på et islandsk lammeskind med lange glatte hår og et tibetansk lammeskind med fine slangekrøller.

Find ud af, hvilken type lammeskind du har, og plej det derefter – det giver det bedste resultat!

Du kan læse meget mere om, hvordan du kan pleje og rengøre lige netop dit lammeskind korrekt her.

 Få mere information om de forskellige skindtyper, så du vælge det helt rigtige.

2. En hyggelig stemning med ægte pels

Den stemning, som ægte pels kan skabe indendørs, når stormen truer udenfor, er slet ikke begrænset til at brede sig, når vejret er dårligt og det er koldt.

Denne hyggelige og varme nordiske stemning kan du til enhver tid tage med ud i haven og nyde godt af, når solen skinner og sommeren har spredt sig. Med et ægte lammeskind kan du i den grad tilbyde dine børn, venner og din familie en uforglemmelig sommer med kvalitet, eksklusivitet og god stemning til alle tider.

Vi kan slet ikke få nok! 

Forestil dig en lun sommeraften på terrassen med alle dine bedste venner med god grillmad, og hvad der ellers hører til. Det eneste der mangler, er da et lammeskind til at sidde på. Så er det slut med store trøjer og unødvendige tæpper, da lammeskind vil kunne holde hele selskabet varmt hele aftenen ud. Dernæst giver det en cool atmosfære af ægte natur, som i den grad vil kunne fornemmes iblandt jer.

Lammeskindet vil gøre de gode minder endnu mere mindeværdige, og grinene endnu længere. Husk også at finde et par bløde slippers til sommeren.

Dernæst kan du skabe de bedste rammer for dine børn. Hvad er mere blødt at lege på end et ægte lammeskind? Det ved vi ikke. Derudover er lammeskindet ideelt at tage en middagslur i skyggen på. Det vil i den grad være noget, som dine børn vil sætte pris på og huske tilbage på med et smil om læberne.

Et ægte lammeskind bringer naturlig glæde, som du ikke ønsker at gå glip af - heller ikke om sommeren!

 

3. Ægte lammeskind giver den optimale komfort

Udover, at et ægte lammeskind giver en skøn stemning i haven, så er det ligeledes helt fantastisk praktisk, da det giver dig den optimale komfort, som du har brug for. Dette er grundet den naturlige og ægte pels, som mærkes både blød og støttende for ryggen.

Vi ved intet bedre end at sidde med et lammeskind i ryggen eller at nyde en tur på picnic med et lammeskind, da du får lyst til at sidde der endnu længere og nyder tiden endnu mere.

Opgradér dine havestole med matchende lammeskind. Det vil gøre en kæmpe forskel, så du slipper for at have et hårdt og ukomfortabelt ryglæn. Vores ægte lammeskin vil få dig til at føle dig godt tilpas, så du kan slappe helt af.

Dernæst er et lammeskind noget af det letteste i verden at folde sammen og tage med på en skovtur, hvor terrænet er ujævnt, og det kan være svært at sætte sig godt til rette.

Dette skal du ikke bekymre dig om længere, da du med vores lammeskind vil kunne sidde og ligge godt og behageligt uanset, hvor du befinder dig.

 

Køb et lammeskind i hver af jeres yndlingsfarver, så hele familien kan tage et med ud. Det vil I ikke fortryde!

 

4. Omgiv dig selv med ren natur

Ved at tage dit ægte lammeskind med ud i haven får du mulighed for at omringe og berige dig selv med naturen helt tæt på. Lav snobrød imens i sidder på lammeskind, tag lammeskindet med ud på picnic eller tag en eftermiddagslur i skyggen og mærk den bløde pels.

Du vil komme til at drømme om harmoniske skovområder, fredelige enge og den uerstattelige frihed, du mærker på toppen af bjergene. Det vil give dig en ro, og du vil tage dig selv i at ånde lettet op og føle dig helt afslappet i kroppen, når du mærker pelsen på vores ægte lammeskind.

Det er i den grad en gave, som der bliver ved med at give.

5. Et bæredygtigt valg

En sidste rigtig god grund til, at du skal have dig et ægte lammeskind til at tage med ud i haven, er at vores lammeskind er bæredygtige, og at du, ved at købe et lammeskind hos Lammeskindet, kan bidrage til at mindske ressourcespildet rundtomkring i verden.

Langt det meste af vores pels og skind kommer fra kødindustrien, således at vi gør brug af den smukke pels, som ellers var gået til spilde ved at blive smidt ud. Dette ser vi ingen grund til. Vi ser derimod, at det giver god mening at bruge dyrene fuldt ud og lade dem komme til sin ret.

Dermed er det langt bedre for alt og alle at udnytte det smukke og yderst brugbare skind til noget nyttigt fremfor blot at smide det ud og lade det blive til ingenting. Derfor er vi sikre på, at du kommer til at nyde sommeren med rigtig god samvittighed. Det er noget alle fortjener! Du kan trygt handle hus Lammeskindet.dk - vi er Tryghedsmærket!

Vær med til at gøre en god gerning for dig selv og for verden ved at berige din sommer med et eller flere af vores helt ekstremt bløde og ægte lammeskind her og nu! Det kan ikke blive andet end godt.

Vi glæder os til at modtage din ordre og sende de fineste lammeskind afsted til en god sommer!

Forrige Et soveværelse der giver en god nats søvn
Næste Er lammeskind brandfarlige?

Kommentarer

Karin Poulsen - maj 19, 2022

Hej jeres skind er så lækre, at vi har fået et stjålet fra en bænk midt om natten 😮☹️

Tilføj en kommentar

Din kommentar afventer offentliggørelse

* Påkrævet