5 fejl, du ikke ved du laver, når du indretter børneværelset

5 fejl, du ikke ved du laver, når du indretter børneværelset

Skal du til at indrette et børneværelse, som tilfredsstiller både dig og dit barn i mange år? Så læs vores interessante artikel med de 5 overraskende fejl, du helst skal undgå i processen.

Du fylder rummet med kedelig opbevaringsplads

Når man har et barn, skal der selvfølgelig være plads til en masse forskellige praktiske ting, såsom tøj, sko, sengetøj, lagener, strømper, bøger og meget meget mere. Dette kræver en del opbevaringsplads, men vi ser ofte, at børneværelser bliver proppet til randen med hvide skabsløsninger, som i hvert fald ikke indbyder til ret meget kreativitet.

Dette er en skam! Børn ér kreative og trives i et kreativt miljø. Så indret deres værelser med farverige materialer i forskellige former og udtryk. Opbevaring kan du altid outsource til kontoret eller vaskerummet. Det er alligevel aldrig dit barn, der vælger at finde det frem. 

Indret med et lammeskind i en lidt anderledes farve – måske dit barns yndlingsfarve? Og dekorer sengen med muslingepuder, runde puder og cylinderformede puder. Disse puder vil ikke blot være til pynt, de vil med 100% sikkerhed også blive inddraget i enhver leg, dit barn finder på!

Klik på billedet herunder og kom direkte ind til vores flotte og kreative puder.

puder til børneværelset

Du glemmer at gøre det blødt og varmt

I dag er det den minimalistiske stil, der dominerer mange hjem. Men det er alt for klinisk for et barn og tillader ikke barnet at folde sine kreative evner ordentligt ud. Et minimalistisk hjem er virkelig flot og et børneværelse kan nemt blive lige så flot som resten af hjemmet og rigtig ’insta-værdigt’.

Vi synes dog ikke, at det harmonerer med de kreative sjæle, som børn er. Gør værelset varmt, indbydende og blødt i stedet for simpelt. Dekorer sengen med ægte lammeskind og lammeskindspuder. Børn elsker vores lammeskindspuder og værelset vil lynhurtigt blive en hyggelig og behagelig base for dit barn at trække sig tilbage til.

Klik på billedet herunder og se vores store udvalg af lammeskind i alle verdens farver.

lammeskind til baby

Du fylder værelset med plastik

Det er nok ikke noget man tænker over, men mange børneværelser er fyldt med plastik i flere afskygninger. Plastiklegetøj, plastikopbevaring, plastikmøbler og mere endda. 

Det er på tide at få ryddet ordentligt op på børnenes værelser og give dem et sundt miljø at være i – det er trods alt her, de sover rigtig mange timer af deres liv. 

Skift plastiklejetøjet ud med trælegetøj og tilføj vores lækre lammeskindspuder i forskellige former og farver. Indret børneværelset med naturlige materialer som lammeskind og se hvor hurtigt du kan mærke forskel på indeklimaet – det er ret vildt!

barneværelse

Du fylder rummet med uholdbare produkter

Tit og ofte indretter man hjemmet – og børneværelset uden at tænke på, om de ting man vælger, kan holde i 1, 5 eller 20 år. Det er på tide at begynde at overveje, om det man køber, kan holde i lang tid, måske endda helt indtil barnet er teenager.

Et ægte lammeskind, eller ethvert produkt af ægte lammeskind, holder sit flotte og bløde ydre og sin tætte kvalitet i rigtig mange år. Køber du et lammeskind til dit barn, vil vedkommende kunne have det med sig hele livet igennem. Et lammeskind er nemlig et naturprodukt, der holder sin kvalitet i en hel generations levetid!

Du glemmer at indrette med ting, der kan følge barnet i mange år

Hos NATURES Collection er vi altid fortalere for, at man mindsker spild. Her mener vi altså også spild i husholdningen. Hvert år smider vi alt ofr mange ting til genbrug, på lossepladsen eller bare direkte i skraldespanden.

Det er en utrolig dårlig vane og i stedet for at blive ved med at købe ting, vi ender med at blive trætte af og derfor smider ud, så bør vi investere i ting, som har en høj kvalitet, der holder i mange år. 

Dette kunne måske forhindre alt det spild vi generer dagligt.

Køb et lammeskind til dit barn og se hvordan det vil følge ham eller hende helt indtil den dag i pakker værelset ned og det er tid til at flytte hjemmefra.

sækkestol til børn

Forrige Find det bedste lammeskind til din klinik
Næste Undgå allergi hos dit kommende barn

Tilføj en kommentar

Din kommentar afventer offentliggørelse

* Påkrævet