Lammeskind til havemøblerne er et hit

Lammeskind til havemøblerne er et hit

Lammeskind passer lige såvel til dine udendørs møbler som indendørs

Mange tror at lammeskind og fåreskind kun hører til om vinteren og generelt i de kolde måneder, men det er en grundlæggende fejl, for et lammeskind er mindst lige så lækkert på de kølige sommeraftener.

Et skind er lige så godt om sommeren som om vinteren, det gør sig gældende for både børn og voksne, men hvorfor tænker du? Fordi lamme- og fåreskind er åndbare og temperaturregulerende. Det vil sige, at det holder din temperatur når det er koldt, altså det varmer dig, og ligeledes holder din temperatur når det er varmt.

lammeskind havemøbler

Der er selvfølgelig flere årsager til at skind er yderst fordelagtige om sommeren, så lad mig ridse nogle situationer op for dig.

  • Mange har en terrassevarmer, de afgiver en fantastisk dejlig varme, de er en smule dyre, men det ændrer ikke på at stolen du sidder på er kold.

  • Du rykker indenfor sidst på aftenen da det er blevet koldt, men et skind ville forlænge glæden ved at sidde uden for om aftenen

  • Du er på campingferie, hvad enten det er i Danmark eller udlandet og vil gerne nyde det sidste glas vin udenfor, men det er koldt. Et skind kan medbringes overalt.

  • Du er stået tidligt op for at nyde morgenkaffen mens duggen stadig ligger frisk fra den kolde danske sommernat, men mangler noget lækkert at sidde på. Tag dit skind med ud og start dagen ekstra behageligt.

Jeg kunne blive ved, men fællesnævneren for alle er at et lammeskind eller fåreskind er brugbart i alle situationerne. I nogle af tilfældene kan de ligefrem spare dig penge, da du kun skal købe skindet én gang.

Derudover kommer vi jo ikke udenom, at et lammeskind generelt er utrolig lækkert at sidde på og der vil altid være rift om at sidde i stolen med skindet i.

Nu tænker du sikkert ”det er bare noget de siger”, eller ”Hvorfor i al verden skulle de det?”

TESTEN - "Skal du have et lammeskind til dine havemøbler"

Hvis du allerede har et lammeskind, så prøv at gøre følgende:

  1. Læg et lammeskind ud på kun én af stolene (sørg for at rengøre det så det ser lækkert og indbydende ud - Se her hvordan du rengør et lammeskind)

  2. Skab nogle situationer hvor I skal sidde i stolene, det kunne være en grill-aften, venner til aftenskaffe etc.

  3. Se hvordan folk altid vil gå efter stolen med skind, og læg mærke til kommentarer som "ej hvor ser det lækkert ud" eller læg mærke til riften om at sidde i netop stolen med skind.

Prøv det – Hvis du køber et skind hos os og det viser sig at vi tager fejl, så tager vi skindet retur, kvit og frit!

Vælg det rigtige lammeskind til udendørs brug!

Hvis du allerede har besluttet dig for at du skal forlænge dine sommeraftener, forsøde hverdagen og skabe et lækkert, rustikt eller nordisk look, så husk at du skal tage nogle forbehold da farvede skind bliver misfarvet i solen! Anvend i stedet de farvede til indendørs brug.

Her kan du se alle de skind, der egner sig til udendørs brug

Hvis du er det mindste i tvivl, så kan du altid skrive på vores chat eller ringe til os på +45 7199 5080 – Så sidder vi klar i den anden ende til at hjælpe.

 

 

Forrige 10 populære skind på Lammeskindet.dk
Næste Garv dit skind som en viking