Skind til pigeværelset

Skind til pigeværelset

Foråret er omkring os og endelig brager lyset ind i vores hjem. Med lyset og det mere venlige klima kommer trangen til at forny sig – en trang til at få rokeret rundt på møbler og skiftet ud i farvevalget. I den anledning giver vi tips til at skabe et fint og hyggeligt pigeværelse.

Vi har samlet produkter, som viser at det ikke er nødvendigt at skulle købe nye og dyre møbler. Du kan sagtens give nyt liv til din stol, seng, sofa eller gulv med et par enkle trick som nye skind og puder. Vi har valgt at præsentere et udvalg som kan sættes sammen på kryds og tværs i farver og materialer.

Tidens tendenser inden for indretningsmode, især til pigeværelset, er sarte nuancer som pasteller, skandinavisk renhed, naturlige og organiske materialer og leg med kontraster i forskellige overflader. Det er der rig mulighed for med naturlige produkter som skind, der findes i mange forskellige teksturer, designs og farvevarianter. Se hele kollektionen skind til pigeværelset.

 

skind til pigeværelset

1. New zealandsk lammeskindspude i rosa 449 kr. | 2. Gevirer fra østrigske krondyr, enkeltvis 1699 kr. og et sæt 3199 kr. | 3. Tibetansk lammeskindspude i hvid 799 kr. | 4. Tibetansk lammeskindspude i rosa 799 kr. | 5. New zealandsk lammeskindshynde i hvid 349 kr. | 6. Lammeskind fra New Zealand i lysegrå 3 størrelser fra 899 kr. | 7. Lammeskind fra New Zealand i linen 4 størrelser fra 799 kr. | 8. Argentinsk koskind i sort 999 kr. (tilbudspris). | 9. Tibetansk lammeskindspude i lysegrå 799 kr. | 10. Lammeskind fra New Zealand i rosa 3 størrelser fra 899 kr.

Skab en hyggekrog i sengen

Der er ofte ikke plads til både sofa og seng på et pigeværelse, men med nogle ekstra lækre puder skaber du nemt et hyggeligt sofa inspireret miljø til afslappende læsning og filmhygge i sengen. Vi tror endda at nogle teenagere godt kunne finde på at lave deres lektier i sengen hvis de får bløde og behagelige lammeskindspuder i ryggen. Vi præsenterer her forskellige varianter som den rektangulære new zealandske lammeskindspude i rosa (1) og tibetanske lammeskindspuder med silkeblød luksuskrøl i farverne hvid (3), rosa (4) og lysegrå (9). New zealandske lammeskindspuder har en tyk, kraftig og luksuriøs pels og findes i tre forskellige størrelser i 17 smukke farver. De tibetanske puder findes i to størrelser med både enkelt og dobbeltsidet pels i et udvalg af 16 farver. Vi har også en mere kraftig pink end den du ser her. Vi anbefaler også at mixe mint, rød og burgundy (bordeaux) til pigeværelset.

Komfort og forkælelse under lektielæsning

Tag hyggen med til skrivebordet med et lækkert lammeskind til stolen. Her kan man tale om at skindet fornyer det møbel det bliver placeret i. Her på lammeskindet.dks kontor sidder vi alle sammen på vores yndlingsskind lagt på helt almindelige kontorstole. Det giver ekstra komfort på grund af uldens kraftighed og hårenes blødhed. Og selvom en kontorstol ikke er lavet i det mest elegante design, så formår et skind at tilføje et unikt og lækkert look. Vi har valgt at vise new zealandske lammeskind i en stol i klassisk design i farverne lysegrå (6), linen (7) og rosa (10). Vælg altid ægte lammeskind fordi her er skindet fugt- og temperaturregulerende. Et syntetisk lammeskind har ikke disse funktioner - tværtimod. Det betyder at du kan bruge dit lammeskind hele året rundt, også når der er eksamenslæsning i juni måned. Hvis du har en taburet eller bare ønsker noget lidt mindre end et helt lammeskind anbefaler vi Natures Collections sædehynder, som findes både i:

  • islandske: langhåret og korthåret i naturlige farver
  • tibetanske: krølhåret i et væld af farver
  • new zealandske: både langhåret og korthåret i mange farvevarianter.

Vi viser her en rund sædehynde fra New Zealand i langhåret hvid (5).

Bind det hele sammen på gulv og væg

Til sidst vil vi give et par tips til at forny rummets identitet ved at tilføje specielle produkter, der emmer af natur, historie og nordisk design. Måske kender du det at have et gulv som er lige lovlig rustikt, er gammelt og kedeligt eller bare nyt og kedeligt. Med et argentinsk eller brasiliansk koskind får du et smukt og naturligt produkt ind i rummet. Vi viser her et sort koskind fra Argentina (8), som både findes i sort og brun. Vores argentinske koskind er mindre end de brasilianske, og derfor også billigere og mere anvendelige i mindre rum som pigeværelset. Det nordiske univers inviterer også andre rå materialer ind i interiøret såsom smukke gevirer fra østrigske krondyr (2). Vi sælger dem både i sæt og enkeltvis. De rustikke og naturlige gevirer giver kant til et piget univers og det sorte koskind er en flot kontrast til de lyse rosa, hvide og grå farver.

Når du har indrettet dit pigeværelse med lammeskind håber vi at du vil dele det med os på Instagram med #lammeskindetdk og #skindtilpigeværelset så vi kan se resultatet og selv blive inspireret.

 

 

Forrige Skind til drengeværelset