Skind til drengeværelset

Skind til drengeværelset

Vi er heldigvis gået en noget lysere og varmere tid i møde og det kan være med til, at humøret er i en stigende kurve. Sådan har vi det i hvert fald her hos lammeskindet.dk. Vi nyder at vi nu kan forvente langt flere solstråler ind ad vinduerne.

Her i foråret er det godt med ny energi, og med sommeren på trapperne, så føler vi at det er på sin plads, at få pyntet boligen med nogle nye og friske farver. Vi har samlet nogle produkter, der gerne skulle falde i god smag hos de fleste. Vi har i nemlig prøvet at udvælge ni produkter, der kan bruges i forskellige indretningsstile. Selvfølgelig i nogle ganske neutrale farver. Vi er godt klar over, at en masse farvestrålende skind ikke er det, der bliver brugt allermest når der skal indrettes af en mand. Som man kan se på billedet, så har vi holdt os til fire naturlige farver. Det har vi gjort fordi, disse farver som regel er rigtig gode, og ikke mindst nemme, at kombinere med andre farver.

På billedet ses mange lækre produkter. Produkterne kan bruges rigtig mange steder på dit værelse eller i din bolig. Hvis du er lidt i tvivl om hvilke skind, der kan bruges hvor og hvorfor de passer der, så har jeg nedenfor listet et par steder, hvor vi tit ser, at vores skind bliver brugt af vores kunder. Det skal siges, at med et skind i sin indretning, er det kun fantasien, der sætter grænsen for hvor det kan bruges. På billedet ses f.eks. et horn fra en sydafrikansk Blesbok-antilope. Det kan bruges i vindueskarmen, da de sagtens kan holde til solens stråler da antilopen er vant til de sydafrikanske solstråler dagen lang.

Skind til drengeværelset
1new zealandsk lammeskindspude i taupe 799 kr. | 2Naturligt brunt islandsk lammeskind 1199 kr. | 3. Spottet gedeskindspude | 4. Sydafrikansk Blesbuk-antilope horn | 5. Sort argentinsk koskind 1499 kr. | 6. Grå tibetansk lammeskindspude 799 kr. | 7. Gråt new zealandsk dobbelt lammeskind 1899 kr. | 8. Sort new zealandsk lammeskind 799 kr. | 9. Hvid islandsk lammeskindshynde 349 kr.

Til gulvet

Alt efter årstiden kan der være fordel ved, at bruge enten et koskind eller et lammeskind på gulvet. Skindet nede i højre hjørne med 5-tallet, er et sort koskind fra Argentina. Et koskind anvender man oftest på gulvet. Grunden til at det er specielt godt til gulvet er, at koskindet er enormt slidstærkt. Det kan holde et helt menneskeliv – på trods af, at det bliver gået på hver dag. Koskindet kan give lidt liv til et slidt trægulv eller lidt varme til et koldt klinkegulv. Har du et spisebord, så ser det vildt flot ud med et koskind neden under. Det kan desuden sikre, at hverken bordet eller stolene giver mærker i gulvet. 

Skindet med 7-tallet er et new zealandsk lammeskind i dobbelt størrelse. Det er 180x60 cm. Så her får man et ualmindeligt lækkert og langt skind. Det foreslår vi blandet andet kan bruges som gulvtæppe i soveværelset eller ved siden af din seng.

Til sofaen

På billedet ses tre puder. 1-tallet, 3-tallet, og 6-tallet er tre forskellige slags puder. Disse tre puder har tre forskellige størrelser. De kan derfor bruges til flere ting. Puden med 6-tallet er en grå lammeskindspude, der har størrelsen 40x40 cm. Det gør at man kan bruge den som hovedpude når man en søndag ligger på sofaen. Pudens bløde hår gør den enormt behagelig at ligge med kinden på. Krøllerne er så fine og bløde.

 

Puden med 1-tallet er en new zealandsk lammeskindpude. Den er har en lidt anden facon end den grå. Derfor er det rigtig rart, at have den i ryggen når man sidder i sofaen – det samme er gældende for puden med 3-tallet. Desuden spiller alle tre puder rigtig godt sammen med både en hvid eller sort sofa. Alle puderne er i højeste kvalitet og det betyder, at man ikke behøver at frygte at de fælder. 

Til stolen

Rigtig mange skind kan bruges i en stol. Det handler bare om, at finde den rette farve og størrelse. Det brune skind med 2-tallet er et islandsk lammeskind. Det har størrelsen 60x110 cm. Som man ser på billedet, så passer det perfekt til den populære og yderst lækre Butterfly stol. Hvis man er usikker på, om skindet glider ned når man rejser sig stolen, så kan jeg understrege, at kvaliteten på vores skind er den bedste og det gælder også bagsiden. Når skindet er i højeste kvalitet, så er bagsiden af skindet blødt og det betyder, at på stort set alle læder-, plastik- eller træstole bliver de siddende. Derfor behøver man ikke købe et skind, der er så stort at det også kan ”hænge fast” på ryglænet. Som man kan se på skindet med 8-tallet, så kan skindet også bruges til en almindelig stol. Det sorte skind er et lammeskind fra New Zealand med lange og kraftige hår.

Det lille hvide skind med 9-tallet er en lammeskindshynde fra Island. Den har lange og naturlige hår, der giver rigtig god komfort. Som man kan se på billedet, så passer en hvid lammeskindshynde helt perfekt i en sort stol. Hynden kan sagtens bruges på mange forskellige slags spisebordsstole. Har man et par gamle og slidte stole, så vil en lammeskindshynde uden tvivl kunne pifte den op og give dem et helt nyt udseende. Desuden kan du bruge en hynde eller pude til at give støtte i ryggen eller lidt ekstra komfort til numsen.

Hvis du indretter dit værelse med lammeskind håber vi, at du vil dele det med os på Instagram med #lammeskindetdk og #skindtilpigeværelset, så vi kan se resultatet og selv blive inspireret.

Forrige Garv dit skind som en viking
Næste Skind til pigeværelset