10 populære skind på Lammeskindet.dk

10 populære skind på Lammeskindet.dk

Trods en aldeles atypisk og lun september måned, går vi nu for alvor i mod koldere tider. Hvis du spørger os, så har det både sine ulemper, men bestemt også sine fordele. Det betyder nemlig, at når nu vejret er trist, gråt og koldt, så kan man med god samvittighed tilbringe tiden indendørs med. Det kan f.eks. gøres med en kop varm te eller kaffe i en god stol, eller i sofaen. Hvis du stadig føler, at du mangler lidt mere hygge og lidt ekstra varme og komfort, så kan du i dette indlæg læse om de 10 mest populære skind, der med garanti tilfører både varme og hygge.

- Hvis du trykker på billederne, så kommer du ind til se forskellige skind.

10. Langhåret lammeskind fra New Zealand, i linen i str. 115x60 cm
langhåret lammeskind fra new zealand i linen

Dette fine new zealandske lammeskind har en længde på 115, der gør det ideelt til en stol. Skindets 115 cm gør, at skindet ikke falder sammen, da det er muligt at der er et godt stykke af skindet, som hænger som modvægt på den anden side af ryglænet. Derudover er dette skinds farve smuk og ideelt til et hjem, hvor farverne er fine og enkle. Farve ”linen”, er en blanding mellem hvid og lysebrun. Alt afhængig hvordan lyser falder ind, så får dette skind nogle forskellige nuancer. Det er et klassisk lammeskind, og som hvert år er populært, derfor er det også en del af  ​de 10 mest populære skind i 2016.

9. Lammeskind fra Tibet med proptrækker krøllet hår, i lysegrå i str. 85x50 cm
Lammeskind fra Tibet i lysegrå
Dette tibetanske lammeskind har et unikt udseende og nogle unikke, og ikke mindst bløde krøller. Skindets hår er langt og krøllet og disse fine krøller ser ikke kun meget smukke, men føles utroligt bløde. Denne smukke lysegrå farve passer ind i en traditionel og landlig stil, men også til lidt mere moderne opgivelser.

8. Korthåret gedeskind fra Tibet, i spottet i str. 90x60 cm
Korthåret gedeskind fra Tibet

Tibetansk gedeskind er ikke helt så kendt som de lammeskindene, der også kommer fra Tibet. Men de bestemt på niveau, rent skønhedsmæssigt og hyggeskabende. Dette korthåret gedeskind kommer i mange forskellige nuancer og farvevarianter, da farverne er 100% naturlige. Man kan derfor ikke være sikker på, at det lige netop er det skind, man ser på billedet, som er det man modtager. En anden fordel ved gedeskind fra Tibet er, at de er meget resistente og kan derfor godt bruges som et tæppe.

7. Lammeskindshynde fra Tibet, i lysegrå ø 38 cm
Grå lammeskindshynde fra Tibet
Denne lammeskindshynde er en mindre udgave af det ovenstående lysegrå lammeskind fra Tibet. Det er mere populært som hynde, end som skindet i fuld størrelse. En af grundene til det er, at denne runde stolehynde er fantastisk til spisebordsstolene rundt om spisebord. I sær hvis man gerne vil have ens hynder på alle sine spisebordsstole. Denne tibetanske hynde imponerer ikke kun med det flotte og enestående udseende, men du sidder rent faktisk rigtig behageligt og blødt på den.

6. Lammeskind fra Tibet, i hvid i str. 85x50 cm
Hvidt tibetansk lammeskind
Kan du genkende krøllerne og navnet? Nemlig, her er endnu et tibetansk lammeskind, de er utroligt populære. Derfor finder du endnu et tibetansk lammeskind i top 10, denne gang på en   6. Plads, men denne gang i en hvid farve. Uanset om du bruger det på sofaen, en stol eller på gulvet ved siden af ​​sengen, tilfører et hvidt tibetansk lammeskind som et dekorativt element. Moderne omgivelser med møbler i dansk design, og andre skandinaviske møbler kan kombineres med denne hvide pels.

5. Langhåret gedeskind fra Mongoliet, i mørkebrun i str. 100x70 cm
Langhåret gedeskind fra Mongoliet
Modsat gedeskind fra Tibet, der har korte hår, har mongolske gedeskind lange hår, der krøller en smule. Skindets mørkebrune farve er ganske unikt, og skaber en del opmærksomhed. Dette skind er en rigtig blikfang i enhver lejlighed og med smarte, diskrete pletter, er dette muligvis et af ​​de fineste skind fra Mongoliet.

4. Lammeskind til babyer i str. 75x50 cm
Lammeskind til baby
På 4. pladsen er dette baby lammeskind at finde. Netop fordi at ægte lammeskind til babyer er rigtig populært. Dette skind er garvet på en speciel blid og økologisk måde, så en baby sikkert kan lege rundt på det. Desuden kan det vaskes i vaskemaskinen og er derfor er det særligt nem at rengøre. Som vi alle ved, så når det kommer baby, er det kun det bedste, der tæller. Præcist hvorfor dette baby lammeskind er så populært.

3. Langhåret Lammeskindshynde fra New Zealand, i lysegrøn i ø 38 cm
New zealandsk lammeskindshynde
Denne hynde i new zealandsk lammeskind har lange hår og er vidunderligt bløde. Derfor er mange af dem er rigtig populære til en bænk eller på spisebordsstolene. De mest populære blandt sædehynderne er variant af new zealandsk lammeskind i en lys grøn farve, lidt hen af mint. Vi oplever stigende popularitet i vores pastelfarver. Denne farve ser flot ud, og udstråler samtidigt høj kvalitet direkte til din bolig.

2. Korhåret lammeskind fra New Zealand, i lysegrå i str. 90x60 cm
Korthåret lammeskind i grå
Det næst mest populære skind i 2016 er det new zealandske lammeskind med fine, korte krøller i en lys grå farve. Denne smukke farve og tekstur minder enormt meget om gotlandske lammeskind. Gotlandske lammeskind ligger dog i en betydelig højere prisklasse. På trods af, at lammeskind fra Gotland er betydeligt højt prissat, kan dette lysegrå skind fra New Zealand næsten måle sig med det. Den klassiske lysegrå farve, gør skindet meget alsidigt i brug, hvad angår indretning, og så er den modstandsdygtigt over for pletter.

1. Lammeskind fra Tibet, i Rosa i str. 85x50 cm
Rosa lammeskind fra Tibet
Det er intet andet end endnu et lammeskind fra Tibet. Som tidligere nævnt, så er vores tibetanske lammeskind rigtig populære, og specielt i pastelinspireret farver. Det mest populære lammeskind er dette Rosa lammeskind fra Tibet. Farven rosa har været en noget fremadstormende farve her i 2016. Det er dog ikke kun farven, der skal have kreditten for, at det lige netop er dette skind, der er det mest populære. Det tibetanske skinds karakteristiske proptrækker krøller er fuldstændig fantastiske. Endvidere er hårene på skindet silkebløde og har en beroligende effekt når man kører fingrene igennem dem. Dette skind er i sær tilegnet til moderne lejligheder med lyse, trendy farver. De fine bløde krøller giver lammeskind et specielt udseende.

Hvilket skind er din favorit, og er du overrasket over resultaterne? Kom gerne med en kommentar og fortæl os, hvilken skind, der er din favorit, og hvad du kan bedst kan lide ved det.

Forrige Hvorfor alle babyer fortjener et lammeskind
Næste Lammeskind til havemøblerne er et hit